Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Παρελάσεις

Παρελαύνουν κάθε βράδυ από τα αστικά μέσα παραπληροφόρησης όλοι αυτοί που εξουσιάζουν τη ζωή των ανθρώπων της εργασίας.
Στις πρώτες γραμμές τα ξένα αφεντικά.Πρόεδροι,πρωθυπουργοί,καγκελάριοι,υπουργοί,τραπεζίτες,επίτροποι,κερδοσκόποι...δουλεύουν για το καλό μας.Τους προβληματίζει το παρών και το μέλλον μας.Ξημεροβραδιάζονται με τη δική μας έγνοια.Δόστου λοιπόν προτάσεις,δόστου σχέδια,δόστου δάνεια ακριβούτσικα.Δόστου συσκέψεις,δόστου συνεντεύξεις..ούτε και παιδιά τους νάμασταν!
Λίγο πιο πίσω οι δικοί μας.Ο πρωθυπουργός αλωνίζει Ευρώπη και Αμερική.Στα αμερικάνικα τα πάει καλά στα ελληνικά σπάει πέτρες.Από κοντά οι υπουργοί.Ολοι στον αγώνα για να σωθεί ... η πατρίδα.Πασόκ-ΝΔ-Καρατζαφέρης μια φωνή,μια ψυχή.
Ακολουθούν τα μέσα αποβλάκωσης και αποκτήνωσης.Κοντά στους πληρωμένους δημοσιογράφους κατ ευφημισμό,στρατιές οι ειδικοί, καθηγητάδες,οικονομολόγοι,εφοριακοί,τραπεζίτες,συνδικαλιστές ενσωματωμένοι στο σύστημα,βουλευτάδες παλεύουν να μας πείσουν οτι οφείλουμε να σώσουμε την πατρίδα.
Η παρέλαση όμως η πραγματική γίνεται στο δρόμο.Εκεί πρωτοστατεί το ΠΑΜΕ.
Εκεί είναι η θέση σου,αν δεν ανέχεσαι πια άλλο την κοροίδια και τον εμπαιγμό.Προσπαθούν να σου τσαλακώσουν την ψυχή για να μην αντιδράς.Να μένουν ελεύθεροι να σου πίνουν το αίμα.Σε κάνουν ραγιά για να μείνουν αφεντικά.
Μέγεθος  γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου