Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διάλογοι

Πόσο νυχτωμένοι είναι όλοι εκεί..! Καλά, δεν τους έχει ενημερώσει κανείς από τα δημοκρατικά μέσα του Λαού, ότι ο κομμουνισμός πέθανε σε όλο τον κόσμο εδώ και 22 χρόνια; Ξυπνήστε..!
Reply · 2 · Like · Follow Post · 2 ώρες πριν

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ · Top Commenter · Αθήνας
Nίκο, νομίζω πρέπει κάποιος πρέπει να σου πει πως ο κομμουνισμός (δηλαδή η δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο) δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ.Ειδικά σήμερα που ο καπιταλησμός δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπο του θυσιάζοντας ανθρώπους και χώρες,ο κομμουνισμός είναι πιο επίκαιρος και αναγκαίος από ποτέ.Η ανατροπή των σοσιαλ.καθεστώτων,στην οποία αναφέρεσαι προφανώς,έγιναν γιατί παραβιάστηκαν θεμελιώδεις αρχές της μαρξιστικής θεωρίας.Νομίζω επίσης,ότι βαθειά νυχτωμένοι είναι όσοι άκριτα αποδέχονται την προπαγάνδα των καπιταληστών που κάνει το μαύρο άσπρο,διαστρέφει τα πάντα,διαβρώνει συνειδήσεις,καλύπτει αγριότητες και εγκλήματα.Το καθεστώς της Κορέας θα το κρίνει ο λαός της χώρας και όχι τα παπαγαλάκια των ιμπεριαληστών.Ο λαός εκφράζει το πένθος του και αυτό εγώ το σέβομαι.
Reply · 5 · Like · 2 ώρες πριν

Nikos Prassas · Top Commenter · Vólos
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Μπάμπη, επειδή προέρχομαι από πατέρα του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ και ξέρω πολύ καλά ιδίοις όμμασι τί σημαίνει στην πράξη αυτό το μόρφωμα με ή την χωρίς εφαρμογή των θεμελιωδών αρχών της μαρξιστικής θεωρίας, εύχομαι να μη τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο στην πολυβασανισμένη Ελλάδα! Αυτά που ο καπιταλισμός κατάφερε στην Ελλάδα τώρα, όχι όμως από μόνος του, αλλά με το ξεπούλημα της χώρας από τους πολιτικούς, έχουν συμβεί και στις κομμουνιστικές χώρες, και καμία διαφορά δεν υπάρχει στο αποτέλεσμα! Απλά, όπως η δύση έχει τον καπιταλισμό για τους επενδυτές των χρηματαγορών της και η Ανατολή έχει την δικτατορία του λαού γα το λαό της! Και τώρα αυτά τα δυο σε συνδυασμό μαζί ενώνονται για την Παγκόσμια (δια)Κυβέρνηση -Global Governers, όπως λέει και ο ΓΑΠ!!
Reply · 1 · Like · Πριν από 54 λεπτά

Agiko Mitsuko Gyziotis · Top Commenter · Panepisthmio
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ poly swstos re file!!!!KAPITALISMO THELETE KAPITALISMO EXETE GAMW TO ANTHRWPINO EIDOS!!!!SE MERIKA XRONIA OMWS DE THA EXETE OUTE NERO NA PIEITE!!!!TOTE NA SAS DW!!!TOTE!!!ANTE SKOTWSTE TWRA KANAN ELEFANTA KAI KANA RINOKERO GIA NA DIAKOSMHSETE TA SPITIA SAS!!!
Reply · Like · Πριν από 44 λεπτά

Agiko Mitsuko Gyziotis · Κορυφαίος σχολιαστής · Panepisthmio
Nikos Prassas Ekei sto volo pou eisai mh pineis polla tsipoura....sou kanoun kako....xairetismata sto patera sou to "komounisth" pou sou didakse oti sou didakse.....
Απάντηση · Μου αρέσει! · Πριν από 45 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου