Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διάλογοι

Πόσο νυχτωμένοι είναι όλοι εκεί..! Καλά, δεν τους έχει ενημερώσει κανείς από τα δημοκρατικά μέσα του Λαού, ότι ο κομμουνισμός πέθανε σε όλο τον κόσμο εδώ και 22 χρόνια; Ξυπνήστε..!
Reply · 2 · Like · Follow Post · 2 ώρες πριν

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ · Top Commenter · Αθήνας
Nίκο, νομίζω πρέπει κάποιος πρέπει να σου πει πως ο κομμουνισμός (δηλαδή η δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο) δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ.Ειδικά σήμερα που ο καπιταλησμός δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπο του θυσιάζοντας ανθρώπους και χώρες,ο κομμουνισμός είναι πιο επίκαιρος και αναγκαίος από ποτέ.Η ανατροπή των σοσιαλ.καθεστώτων,στην οποία αναφέρεσαι προφανώς,έγιναν γιατί παραβιάστηκαν θεμελιώδεις αρχές της μαρξιστικής θεωρίας.Νομίζω επίσης,ότι βαθειά νυχτωμένοι είναι όσοι άκριτα αποδέχονται την προπαγάνδα των καπιταληστών που κάνει το μαύρο άσπρο,διαστρέφει τα πάντα,διαβρώνει συνειδήσεις,καλύπτει αγριότητες και εγκλήματα.Το καθεστώς της Κορέας θα το κρίνει ο λαός της χώρας και όχι τα παπαγαλάκια των ιμπεριαληστών.Ο λαός εκφράζει το πένθος του και αυτό εγώ το σέβομαι.
Reply · 5 · Like · 2 ώρες πριν

Nikos Prassas · Top Commenter · Vólos
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Μπάμπη, επειδή προέρχομαι από πατέρα του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ και ξέρω πολύ καλά ιδίοις όμμασι τί σημαίνει στην πράξη αυτό το μόρφωμα με ή την χωρίς εφαρμογή των θεμελιωδών αρχών της μαρξιστικής θεωρίας, εύχομαι να μη τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο στην πολυβασανισμένη Ελλάδα! Αυτά που ο καπιταλισμός κατάφερε στην Ελλάδα τώρα, όχι όμως από μόνος του, αλλά με το ξεπούλημα της χώρας από τους πολιτικούς, έχουν συμβεί και στις κομμουνιστικές χώρες, και καμία διαφορά δεν υπάρχει στο αποτέλεσμα! Απλά, όπως η δύση έχει τον καπιταλισμό για τους επενδυτές των χρηματαγορών της και η Ανατολή έχει την δικτατορία του λαού γα το λαό της! Και τώρα αυτά τα δυο σε συνδυασμό μαζί ενώνονται για την Παγκόσμια (δια)Κυβέρνηση -Global Governers, όπως λέει και ο ΓΑΠ!!
Reply · 1 · Like · Πριν από 54 λεπτά

Agiko Mitsuko Gyziotis · Top Commenter · Panepisthmio
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ poly swstos re file!!!!KAPITALISMO THELETE KAPITALISMO EXETE GAMW TO ANTHRWPINO EIDOS!!!!SE MERIKA XRONIA OMWS DE THA EXETE OUTE NERO NA PIEITE!!!!TOTE NA SAS DW!!!TOTE!!!ANTE SKOTWSTE TWRA KANAN ELEFANTA KAI KANA RINOKERO GIA NA DIAKOSMHSETE TA SPITIA SAS!!!
Reply · Like · Πριν από 44 λεπτά

Agiko Mitsuko Gyziotis · Κορυφαίος σχολιαστής · Panepisthmio
Nikos Prassas Ekei sto volo pou eisai mh pineis polla tsipoura....sou kanoun kako....xairetismata sto patera sou to "komounisth" pou sou didakse oti sou didakse.....
Απάντηση · Μου αρέσει! · Πριν από 45 λεπτά

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σκέψεις

ύριε Παπαδάκη,
1 Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 (και πολύ πιθανόν και άλλων) περιγραφόταν η τραγωδία της Καστοριάς με τις φράσεις;<Με 10 μαχαιριές στην καρδιά και ένα κατσαβίδι>,<είχαν ερωτική συνεύρεση πριν τη δολοφονία>.Αναρωτιέμαι,τι εξυπηρετούν αυτού του είδους οι περιγραφές;Μήπως την αντικειμενική ενημέρωση;Μήπως την ψύχραιμη! ματιά στα γεγονότα;Θα ήθελε την γνώμη σας.Εγώ νομίζω,ότι χάριν της τηλεθέασης πάει περίπατο κάθε λογική και ανθρωπιά.Ακόμη,κάτι φοβερότερο: απευθύνονται στα πρωτόγονα ένστικτα των ανθρώπων στο βάθος του υποσυνειδήτου καλλιεργώντας ενστικτώδεις διαδικασίες.Φαντασθείτε, τον πατέρα της κοπέλας και τον μικρό αδελφό να ακούει μια τέτοια περιγραφή.
2 Στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 (και όχι μόνο) το στυλάκι είναι:Πολλά τα μέτρα,σκληρά τα μέτρα αλλά τι να κάνουμε;Να χρεοκοπήσουμε,να διαλύσουμε τη χώρα;Όχι να τα δεχθούμε να τα εφαρμόσουμε τάχιστα για να σωθούμε.Νομίζω κ Π ότι αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης και των πλουτοκρατών.Δηλαδή η υποταγή.Σιγοντάρουν ασφαλώς και οι παρατρεχάμενοι καθηγητάδες,τραπεζίτες,δημοσιογράφοι,...με το αζημίωτο.Εγώ, κ Π έχω χάσει 4 συντάξεις το χρόνο και έχω τρία παιδιά άνεργα.Θα ήθελα να ξέρω τι έχουν χάσει οι εφοπλιστές,οι βιομήχανοι,οι καναλάρχες.....Αποδοχή των μέτρων σημαίνει αποδοχή του θανάτου σε προσωπικό και γενικό επίπεδο.Αγώνας λοιπόν χρειάζεται,αγώνας να ανατραπεί τελείως κάθε αδικία.Φιλικά.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ · Top Commenter · Αθήνας
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η ΕΕ είναι μια ληστοσυμμαχία.Όσο η Ελλάδα παραμένει σε αυτήν 1.Η φτώχεια θα μεγαλώνει και θα αγκαλιάζει ευρύτερα στρώματα εργαζομένων 2.Η ανεργία θα αυξάνεται συνέχεια 3.Οι εκβιασμοί από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους συνεταίρους της θα εντείνονται 4 Η ζωή μας θα γίνει πραγματική κόλαση ο λαός θα βυθιστεί στην ανέχεια και την απελπισία 5.Ο πλούτος της χώρας θα παραδοθεί στους ληστές και το μέλλον της χώρας θα είναι η δυστυχία.Γιαυτό καθήκον και συμφέρον των εργαζομένων είναι η έξοδος της χώρας από τη ληστοσυμμορία των καπιταληστών.Η χώρα μας είναι αρκετά πλούσια σε ανθρώπινο δυναμικό και φυσικούς πόρους,και οι εργαζόμενοι εργατικοί και έντιμοι.Αρκεί να φύγει η ακρίδα των καπιταληστών και να γίνουμε κύριοι στον κόπο μας.
Reply · 6 · Like · Unfollow Post · 11 ώρες πριν
Ιωάννης Βασιλείου · Top Commenter · Works at Ελευτερος επαγγελματιας
O.ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ.ΕΠΙΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ -ΘΕΜΑ-ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ. ΝΤΟΠΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟΥ [ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ].ΕΙΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ -ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΑΙ ΜΑΣ - ΔΑΝΕΙΖΑΝ -ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ
[ ΤΟΚΟΥΣ ] ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ
[ ΤΣΑΜΠΑ ] ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ -ΧΩΡΑΣ-ΔΕΝ ΘΑ
ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΩΝ [ ΣΤΟΧΟ ] ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΩΣ ΤΟ [ Ε Α Μ ] ΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ
ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑ
ΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ [ ΧΩΡΑ ] ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΟΙ [ ΝΤΟΠΙΟΙ ] ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
ΜΕΧΡΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ [ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΟΝ ] ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ [ 365 ] ΗΜΕΡΕΣ
-ΗΛΙΟ- ΤΩΝ ΧΡΟΝΟ.
Reply · 1 · Like · Follow Post · πριν από μία ώρα περίπου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πόλεμος

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ · Κορυφαίος σχολιαστής · Αθήνας
Στην <πλειοψηφία> των μέσα και την πραγματική πλειοψηφία των έξω αφιερώνονται οι παρακάτω στίχοι:

Πασόκοι,Δεξιοί και φασιστάδες
συμπήξανε καρτέλ για να μας πούνε
-στην πρώτη τη γραμμή οι τρεις οι κοιλαράδες-
πώς οι Έλληνες από τη χρεωκοπία θα σωθούνε.

Μας κόψανε το ρεύμα,τις συντάξεις,
μας βύθισαν στην ανεργία οι σωτήρες.
Μας είπανε πως σίγουρα θα πεινάσεις
χωρίς των αφεντάδων τους τις λίρες.

Σε τρέλαναν στα ψέμματα δικέ μου,
σου πίνουν και σου έπιναν το αίμα.
Πάρε θάρρος και δύναμη ακριβέ μου,
Πολέμα τους και ρίξε τους στο ρέμα.