Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Εγκλημα και τιμωρία

Ο Γ.Παπανδρέου,το κόμμα του και oι συνεργοί του,ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά.Να αλυσοδέσουν τους εργαζόμενους για πολλά χρόνια.Απερίγραπτη δυστυχία περιμένει μεγάλες μάζες του λαού.Οι νέοι μας θυσιάζονται,οι γυναίκες αποδεκατίζονται οι συνταξιούχοι πεθαίνουν.
Γιατί Γ.Παπανδρέου διαπράττετε αυτό το έγκλημα;Μήπως σας ψήφησε ο λαός γιαυτό;Εσείς που υπεραμύνεστε των νόμων,γιατί κάνετε αυτό το ανοσιούργημα,αυτή τη μέγιστη παρανομία;
Γ.Παπανδρέου, είσαι ικανός γιά όλα.Σε είχα υποτιμήσει.Αλλά εσύ ξεπέρασες σε κυνισμό, απατεωνιά,ψευτιά,αναισχυντία τους πάντες.Μιλάς για πατρίδα,αλλά το πάρτυ που έχουν στήσει εφοπλιστές,βιομήχανοι,τραπεζίτες και όλο το παρασιτολόι αποδεικνύει ποιοί αποτελούν την πατρίδα για σένα.
Τώρα,κάθε τίμιος άνθρωπος δεν έχει άλλη επιλογή.Να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των επίορκων.Προτού μας πάρει τη ζωή και μας βυθίσει στη δυστυχία εμας και τα παιδιά μας.
Η Ζωή,το μέλλον η ελπίδα μας ανήκουν.Δεν τα παραχωρούμε στους αδίστακτους υπηρέτες της πλουτοκρατίας.Γ.Παπανδρέου,εκεί που σπούδαζες,δεν έμαθες οτι αυτός ο λαός ο μικρός ο μέγας το έγκλημα το τιμωρεί.BG 1/7/2010